sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Lauantai 20.9.

Lauantaina oli aika jättää lappi ja Saivonsuun mainio majapaikka. Ajoimme Raattamasta Kalajoelle ja päätimme yöpyä hiekkasärkkien maisemissa hotelli Rantakallan motellitason rivitalomajoituksessa. Ehdimme näkemään auringolaskun, hieno keli jälleen.




Siiriä häikäisee auringonlasku, Elsa päästettiin vapaaksi josko olisi halunnut mennä uimaan mutta päästeli vauhtia vain rantahietikolla :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällähän oli tuttujakin maisemia! Minä kun olen tosiaan kotoisin Ylivieskasta, tuosta Kalajoen lähistöltä, ja Ollin suku on Kalajoelta! Olipa mahtavan oloinen Lapin reissu! Kateeksi käy! Joskus pitää päästä koirien kanssa itsekin! Oliko helppo reissata ja vaeltaa koirien kanssa? Entä uskalsiko niitä pitää missään irti?

T:Anna&Luka&Jane

Anonyymi kirjoitti...

Noi on onneksi kaikki vanhoja reissukoiria, viihtyvät autossa eikä vieraat majapaikatkaan häiritse joten hyvin onnistui matka.

Koiria ei pidetty vapaana kuin mökillä, sen verran siellä niitä porojakin liikkuu ettei viitsi ottaa riskiä että koira lähtee riistan perään. Myös noi vaellusreitit oli niin suosittuja että siellä on hyvä pitää koirat kiinni ettei muut liikkujat häiriinny. Vaellus/vetovyö liinan kera oli hyvä ostos, suosittelen.