torstai 18. syyskuuta 2008

Perjantai 19.9.

Perjantai, viimeinen kokonainen päivä reissullamme. Sää oli eilisen kaltainen, pilvistä ja tuuli hieman voimistunut. Sadetta ei onneksi vieläkään saatu niskaamme. Lähdimme kauppareissulle Enontekiöön.

Toki reissuun piti yhdistää koirien ulkoilua ja komeita näkymiä joten ensin parkkeerasimme luontokeskus Skierrin pihaan. Teimme pari kieppiä, kävelimme sekä Juhannus/Postireitin että Peurareitin.


Näkymät Jyppylävaaran laelta olivat tietysti komiat. Makkaranpaistoonkin oli taas mainiot mahdollisuudet mutta repusta löytyi vain juotavaa ja omenia koska olimme päättäneet ruokailla jossain Enontekiön evästelypaikassa.


Skierrin pihalta löytyi hieno suomenlapinkoiran patsas. Jalla pääsi patsastelemaan koiruuden viereen ;) Lapinporokoira-patsas löytyy Inarista joten ehkä seuraalla lapinreissulla Jalla pääsee sen viereen veljeilemään !

Kävimme murkinoimassa Hotelli Jussantuvan ravintolassa, hyvät lämpimät leivät saatiin, suosittelemme. Iltasella "kotimökillä" viimeisen kerran saunaan ja kastautumaan Saivonjokeen.. haikeata..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa kotiinpäin! Ajakaahan varovasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kotona ollaan turvallisesti :)