sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Sunnuntai 21.9.

Huoh, takki matkaajilta aika tyhjä. Kilometrejä kertyi runsas 26oo.. euroista ei viitsi edes puhua ! Saavuimme kotiin iltapäivällä ja kiva olikin kotiin palata :) Täällä oli viikon aikana käynyt ahkeria talkoolaisia ja nyt meillä on talven klapit kerättynä latoon katon alle ja jääkappikin oli kokenut kirkastumisen. Suuri kiitos auttamisesta !

Koirat näyttivät myös tyytyväisiltä kotiinpaluusta. Koirille otettiin pakkasesta sulamaan Neuta, Puhtia ja muutakin lihaa, maistuu varmasti hyvältä kun ovat syöneet miltei koko reissuviikon kuivamuonaa. Oma puulämmitteinen sauna maistunee illalla hyvältä vaikka huomenna kello herättääkin töihin klo 5.55... Tosin jollain jatkuu loma vielä viikon..

Nyt sisäistetään vähän aikaa kaikkea nähtyä ja koettua ja ehkäpä pikkuhiljaa alamme suunnitella seuraavaa reissua lappiin, kuka tietää !

2 kommenttia:

KS kirjoitti...

Kyllä oli kiva viettää viikko Lapissa, hienoa kun otitte mukaan! Näytti niin komialta, että täytynee itsekin laittaa tuleviin lomasuunnitelmiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti suunnitelman alle, tehän ootte kolunnut jo tuota muuta maailmaa sen verran että seuraavaksi sitten lappiin :)

Meillä oli kyllä hyvä onni säiden suhteen, tiedä sitten olisiko koko viikko mennyt kirjoja lukiessa jos olisi satanut jotain jäätihkua joka päivä. No ei sekään tietysti pahalta kuullosta työntekoon verrattuna ;)